valorg imorn

kom hem från gränby för några timmar sen, och jag fick med mig en svart skinnjacka från vila. Det var valborgsrea så den kostade bara några hundra. :) sen köpa jag också ett par vita short som jag ska ha till våruppvinsnigen på söndag.. jag ska vara ett ipren piller. haha! :)

Imorn är det valborg, och jag ska nog vara på stan ganska så tidigt, sen blir det nog mat i stadsparken, sen grlning och annat till kvällen, roligt :) hoppas det blir fint väder, annars så döör jag nog lite.. Hoppas ni alla får en bra valborg.


bild på jackan, asdålig bild men jag orkar inte ta nytt kort;)


pussis


ledig

skolan idag gick snabbt som vanligt, dåligt väder var det också och det suger!
hade samekonomi prov, gick inte bra men inte dåligt heller. Jag klarar det nog iallfall, hoppas jag :)
nu är det äntligen lov och det är underbart skönt, imorn är det valborg också :D

Ska kolla på senaste delen av the hills nu, missade det igår eftersom att jag var tvungen att plugga..
Senare ska jag åka iväg till gränby med mammsen, hoppas jag hittar något fint :)

pussen

andra avenyn

gaah, späännandee och nu är det säsongs avslutning. Låter som värsta tönten som föjer andra avenyn men det är så bra! :) haha.  nej nu är jag tråkig som vanligt, måste plugga de sista tills provet imorn.. suck.
Sen hoppas jag att jag kan somna tidigt i natt.. de brukar ju inte bli så.

natti. <3

tisdag

idag  hade vi nationella i kemi! helt sjut svårt. men det var för att vi är en prov skola, men ändå.. sen var allt som vanligt. Bara en dag kvar nu sen helg, men vi har ändå ganska mkt tills imorn, en stor hemkunskaps uppgift, matte tal från diagnosen och sen samekonomi prov som jag har tittat igenom lite, så jag känner mig lite stressad nu.. men jag får sitta uppe inatt och plugga :) haha. aja, nu är det snart helg så man får tänka positivt (A)
Hörs sen. puss

mina fina flickor i f .

...

jag förstår inte varför jag inte kan släppa det..

måndag

Måndag idag och den här dagen gick faktikst jättesnabbt, hur skönt som helst, nu är det bara två dagar kvar & sen valborg och ledighet. Det behövs nu ! Vad ska alla göra på valborg föresten?
Fick tillbaka musik provet idag också, fick VG. Det känns bra och jag hoppas jag behåller mitt vg nu :) om man vill ha mvg måste man sjunga eller spela något instrumet inför klassen och idag var det ellen, lotta och lovisa. Shit va de var bra! :O jag kommer aldrig göra det. Jag började till och med gråta för det var så bra, och jag som aldrig gråter till filmer eller något.. inte ens till titanic eller the notebook eller så. haha.
Imorgon har vi vikarie på historian för att björn är borta så jag tar sovmorgon, så jag börjar halv tio. Skönt (a)
men nu måste jag plugga samekonomi, har prov på onsdag.. kul !

hörs senare puss :) <3

trött & irriterad

Den här dagen har mest bestått av plugg, städning & träninig.. som mina söndagar brukar göra.. inte något speciellt alltså..
jag har också solat lite, ååh. det är så bra väder ute & det är typ ljust till åtta halv nio ! :)

men nu är jag på jävligt dåligt humör.. jag vet inte vart jag ska ta vägen. ingen förstår ju! och det blir ju inte bättre av att det är skola imorn heller.. suck.
Orkar inte sitta vid datorn längre, så jag ska nog kolla lite på film..
aja, godnatt snart..

rullsand

mycket dålig uppdatering men det var för att jag malle & carin åkte iväg till rullsand.Vi tog täget här ifrån uppsala rund 12, sen fick vi vänta på en station mitt ute i skogen typ, haha. Anledningen till att vi åkte dit var att vi skulle vara statister i en musikvideo, haha ! :) årets sommarplåga. Men vi solade mest i det underbara vädret & så typ vi över 130 kort tror jag. Skratt, orre & en del pinsamheter blev det också i, men det blir det alltid när jag är med er ! :) <3 ni är bäst !
Skulle egentligen träffa tove ikväll, men eftersom att jag kom hem så sent & för att jag är så jävla trött så blev det inte så, jag kommer nog somna framför datorn snart (A)
 
Imorn måste jag plugga eftersom att det inte blev något idag, och sen senare så är det ju träning med älskade black hawks.

lite bilder från idag:


puss

tröttt

Idag har det varit en ganska skön dag, skola som vanligt, gick ganska snabbt. Fick tillbaka engelska nationella.. ganska nöjd ändå, det gick mkt bättre än vad jag hade trott (A)
Sen var jag med tove & vi käkade cupido sallad, sjuukt gott! var tvungen att åka hem ganska snabbt sen, eftersom att det var träning som gick mycket bra.
Nu har jag kollat klart på filmen " dude, where's my car" haha. skön film. Men nu är jag så jäkla trött, är alltid det på fredagar.. ganska skönt med hemma kväll bara, det var ett tag sen ;)

Det var sommar väder ute också, det var ungefär 23 grader i solen idag.. och imorn ska det bli varmare.
Synd bara att jag måste plugga hela helgen typ..



Tove är en busig pirat. haha


puss

vännen min

nicole, du är bäst, och det fixar sig.
jag kommer alltid finnas för dig hjärtat. <3



härlig dag

idag var det som sagt nationella, jag var såå nervös och det gick inte så bra heller. Men jag blev iallfall godkänd på första delen & det är ju bra (:
Sen hade vi fyrisk istället för dubbelmatte, kollade på film på b-språket & sen slutade jag tidigt. sköönt.
Efter det så åkte jag hem till ulle för att plugga, vi började på både engelska redovisningen, idrottslektionen som vi ska ha på måndag och så började vi på fimredovisningen som vi ska ha någon gång nästa vecka.
Sen tyckte vi att vi behövde en paus så vi bakade kladdkaka & smoothie sen satte vi oss ute i det härliga vädret & snackade en stund, det var mysigt & läängesen.



Snart är det ju heeeelg & det är underbart väder ute, kan det bli bättre? :)

<3

sommar

kollade runt bland facebook & så hittade jag den här gamla bilden från i somras när vi var på the voice.
haha, jag var ju typ blond då! eller väldigt ljus hårig iallafall.




förresten så ska det typ bli mellan 15 & 20 grader på fredag! riktigt niice haha. :)


nu ska jag försöka plugga matte, nationella imorn juuu ! :(

The hills & smoothie

Blev ingen B&J, det fanns ingen i affären.. istället blev det smoothie. mumms, det är så gott.
jag har precis duschat klart och nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av The hills, det är spännande så spännande !
Sen blir det nog att hoppa i säng, vill bli frisk, orkar inte gå runt & vara sjuk .
Dessutom är det ju nationella i matte på torsdag! uusch..

natti <3

vilodag

idag är jag bara hemma och tar det lungt, känner mig sjukare än vad jag gjorde igår.. inte skönt. Men jag ska ändå försöka plugga lite idag, eftersom att vi har så jäkla mkt i skolan just nu, det suuger. Jag har svenska redovisning imorn också.. suuck. Men jag och nicco har bestämt att vi ska tänka positivt det är ju faktiskt inte så långt kvar till sommarlovet, bara några veckor :) och innan det är det ju SM!
Ikväll är det Andra avenyn och The hills, det är såå spännande. Jag ska be mamma köpa hem Ben & Jerrys också (A) min kväll är räddad.

nej, nu ska jag försöka skriva lite om modernismen.. hörs sen. <3

sjuk?

början på att bli sjuk?
ussch, jag känner min inte alls bra idag. Näsan rinner, dunkade huvudverk och när jag vaknade i morse kändes det som om mitt huvud skulle sprängas. men duktig som jag är går jag till skolan ändå :)
inget speciellt hände idag, bara att vi hade matte diagnos som gick huuur dåligt som helst, det är svårt att koncentrera sig när det bara rinner ur näsan och huvet gör ont.. aja, nog om det.

 Lite senare så var det ju träning och det gick helt okej :)
vi gick igenom lite nya ändringar till sm, taggad !
vi körde också våran snygga dans som vi hade tänk att köra på våruppvisningen haha ;)

snart ska jag hoppa i säng, och hoppas på att bli lite bättre,
så får vi se om jag pallar gå till skolan imorn..

Ha de bra, puss

ny blogg

hej alla :)
nu är det så att jag har skaffat en ny blogg för kanske fjärde gången eller ngt haha. Hoppas jag har tid & ork att blogga.
aja, idag hade jag iallafall träning med mina black hawksar haha. det gick toppen (:
jag och mina otursbarn har alltid så roligt tillsammans, oj vad ni betyder mkt för mig <3


haha, carin är inte liite kort ;)


snart ska jag hoppa in i duschen och lägga mig framför tvn innan jag ska sova. jävla skola.

puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0