I gotta feeling


mr. brightside

ansträngande dag i skolan, först började de med engelska nationella hör och läsförståelse. sen lunch och så slutade jag. Så mycket mer var det inte. Kom hem runt ett och nu ska jag baka kladdkaka och belöna mig med att jag har gjort alla nationella i engelska nu. nicenice. Vet inte om jag får g på alla dock men de är ju en annan sak ;) haha.

Idag fyller också min sötnos år. Grattis på dig hjärtat!

en stooor puss till dig.


tja snygging

skola idag, och idag var jag verkligen trött. Gick runt med halvöppna ögon hela dan, somnade till lite på svenskan och vaknade upp av ett sudd kastat i mitt huvud. hehehe
nu ska jag hoppa in i duschen, blev lite lökig efter denna braiga träning med mina bhar. fet gillar!
sm snart och de känns bara bättre och bättre. puss på er.
nu ska jag som sagt hoppa in i duschen sen blir det svenska fruarna på tv.


byeeeee

united as one


VALBORG

helgen har varit rooolig, träffat sköna människor och haft en good time. Valborg i fredags och min valborg var riktigt lyckad, var nere på stan redan vid nio satte mig i stadsparken med massa skönt folk kollade på forsränningen och hade det bra i solen, galet bra väder på dan och de tackar jag för! ska inte klaga på värmen nu asså!
vi käkade cupido till lunch och så var vi i eko parken också där det verkligen var propppat med folk, musik och fulla studenter, men de är ju så det ska vara på valborg. mot kvällen åkte jag och mina fina vänner till fia där det var grillning och sen vidare mot stan igen. Då det först var rätt stelt men sen bvlev de lyckart, la mig i sängen runt fyra halv fem. alltså var det en jäkligt lång dag.
och ett jäkla lång inlägg..

fler bilder finns på face
tack för en bra valborg!


RSS 2.0