fredag

min kropp är D Ö D efter 39 timmars träning på sex dagar! :O
ont i nacke, rygg och hela min kropp är heeeelt slut, men de var de värt!

Har inte bloggat pga träning och annat rooligt. I onsdags sov jag hos nicole och, shit den där tjejen bor som en prinsessa. Vem skulle tacka nej till ett eget badrum och walk in!? inte jag iallfall!
Vi hyrde iallafall film och åt massa godis, det var supermysigt!

igår var det träning igen och jag kom till hem till fia vid halv tolv, stannade där någon timme sen gick jag hem och somnade ganska snabbt. Gick upp vid nio imorse för att åka till stockholm för att shoppa med mamma, det var mysigt. fick hem två tröjor och en kjol, sen käkade vi och fikade gott (a)
Nu är jag skiiit trött, vill göra något roligt. Men jag är så trött så jag vet inte om jag orkar..
det blir film istället!

Peace out



I love u


rubrik

sämst uppdatering, jag vet. Jag orkar inte, men nu fick jag lust att skriva av mig lite.
Nu är det lov, och det ända jag har gjort är att träna, träna och träna.. camp i helgen och jag räknade ut att det var 24 timmars träning :) de gillar vi.
Igår var jag på stan med min älsklingsnicole, vi åt jallakebab, snackade och skrattade massor åt nicoles låt.
"I talking by her, she rings the bell. Knocking on his door but I don’t care" - kanske inte världens bästa låtskrivare, men vi hade roligt & Du är bäst ändå! hihi
Idag har jag kollat på film, tränat i fem timmar och kollat på andra avenyn. Ganska slapp dag förutom träningen.
Imorn ska jag ta en soovmorgon träna och sova med nicole, det blir myys eftersom det var evigheter sen vi gjorde det!

Nu är klockan prick 01.00 och jag ska nog krypa ner under täcket snart, ska nog sätta på en film men vi får se hur långt jag hinner för jag orkar inte riktigt hålla ögonen öppna länge till..



Godnatt på er. puss

plugg

Tror ni jag har pluggat något? svar: nej!
jag orkar verkligen inte, istället har jag lyssnat på musik ritat och druckit oboy. haha, lyckat!
Kommer nog inte få så mycket gjort..
jag vill baka istället, Carin frästar mig. hihi



har man tråkigt så har man ;)

torsdag

hej hej. har inte skrivit på ett tag, har inte riktigt haft lust eller tid. Vet inte om jag ska behålla bloggen eller inte.. skriver nästan aldrig och jag har inte så jättemånga läsare heller (a) haha. jaja, vi får se hur det blir med det.

den här veckan har jag pluggat mycket, har haft ett prov som gick åh helvete! Idiot lärare som inte kan lära ut eller göra prov! Vi skulle egentligen gå till rektorn och klaga idag, men vi glömde visst det kom jag på nu.
Sen har jag haft en redovisning och en läxa. Imorn är det redovisning och prov. sen LOV! Behöver verkligen verkligen lov nu känner jag, orkar inte gå upp på mornarna & det betyder att jag får frånvaro fån de flesta lektionerna som börjar tidigt.. undra hur många procent jag har. Får nog reda på det när jag har utevcklingsamtal efter lovet.

nu ska jag försöka plugga.


If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day


i love the O.C

kollar på massa gamla klipp från O.C.
Det är lätt den bästa serien som någonsin gjorts



söndag

hejsan allihopa. Har inte skrivit något för att jag inte har varit hemma så mycket.
Fredag var det träning, en jättabra träning för blackhawks!
Sen så åkte jag hem duschade och sen fick jag skjuts till carin. Vi chillade och kollade på film och pratade om bla lite gamla minnen. hahah! vi somnade vid tre  fyra och sen dan efter vaknade jag vid två. Efter ett tag åkte jag hem och pluggade med mamma.
När jag hade pluggat några timmar åkte jag vidare till Lina som jag inte har varit med på läänge, det var jätte roligt! Vi kollade på skräckis, läste bloggar och snackade om allt typ. Vi somnade runt två, och vaknade vid åtta för att lina skulle till stan. Men när jag kom hem så somnade jag om och vaknade halv tre. rikigt skönt! :)
Nu ska jag fortsätta plugga och sen ikväll ska jag kolla på GG och ensam mamma söker.
Skriver kanske mer ikväll.



<3

puss puss

freedag

försov mig imorse, gick på historian sen visade det sig att vi inte hade någon svenska eller engelska. Så jag slutade 10.40. Jag åkte ner på stan med några tjejer i från klassen.
När jag kom hem åt jag fil och sen kollade jag på tv. Nu mår jag skiitilla! "/ vet inte varför.. hoppas det blir bättre innan träningen.
Nu ska jag lära mig några frågor på naturkunskapen och sen blir det trääning. Jag vet inte rikigt vad som händer ikväll men det blir nog något roligt iallafall.

pussen

torsdag

Kort dag, började halv nio & slutade kvart över tolv.
Efter skolan gick jag på stan en sund med Jennie och Raahima, men åkte hem ganska snabbt för jag måste göra det som alltid gör - plugga. Usch.
Men jag ska tänka positivt, för imorn är det fredag & helg. Den här veckan har gått snabbt tycker jag.
Och om en vecka är det ju lov, då ska jag på camp sen kommer koreografen och sen kanske vi sticker iväg till Norge. Det är inte riktigt säkert än.




<3

natti

greys är slut och nu är det dags att hoppa i sänga och läsa gossip girl! spännande



här får ni en snygg bild på mig och min älsklingsnicle.
ibland måste man bjuda på sig själv ;)

natti natti

the hills




hemma

hemma från skolan idag, det är rikigt skönt. Vaknade med världens huvudvärk. Kanske för att jag är så stressad?
har iaf bara tagit det lugnt idag, gick en promenad med hunden och kollat igenom naturkunskapen lite. Ska fortsätta med det snart, jag måste kunna ungefär 100 frågor + 77 sidor till provet nästa vecka. -.-

Sen ikväll är det storstädning på fyrishov, ska vara där klockan sju vi får se när vi blir klara.. Det ska bli kul att träffa mina bhar iallafall. <3

Idag kommer Rasmus hit också, hoppas vi hinner träffas innan du åker igen! :)



peace


blogg.se suger

har inte skrivit pågrund av blogg.se.. jaja.

De senaste dagarna har jag bara varit i skolan, har fått tillbaka två prov. G på spanskan och jag är rikitgt glad!
och VG på geografin!
Igår var jag på stan med carin och åt på donken inan träningen.

Nu ska jag läsa gossip girl. Den är på engelska, trodde de skulle vara svårt, men de är faktikst ganska lätt. Sen ska jag kolla på andra avenyn eftersom jag missade det igår. hahah


rolig lektion?


natti

klockan är bara 21.50 men jag är skiiit trött. ska bli så skönt att lägga mig och sova i min sköna säng!
imorn börjar jag 09.30 med proov!
önska mig lycka till.



puss & godnatt <3

dröm

btw.. inatt drömde jag världens sjukaste dröm om zlatan haha. Mer tänker jag inte säga ;)



Min helg


Fredags - först träninig som vanligt, ingen bra träning alls. Sen när jag kom hem väntade ulle på mig, vi träffade några tjejer från förra klassen och vi pratade mest, den vart skitkallt så jag cyklade hem vid tolv.

Lördags -
mamma och jag fixade mitt rum, nu är det nästan klart!:) jätteskönt med en förändring, det behövdes verkligen. Lite senare mötte jag Tove och Ellen och vi gick hem till Ellen som hade feest. Roligt rolk som man inte hade träffat på länge, vid halv tolv åkte vi vidare till en lokal i stan där det var en annan fest, den sög. haha. En typisk fjortisfylla, bort tappade mobilder och annat knas. Aja, jag och några tjejer gick till donken istället, sen tog jag ettbussen hem. När jag kom hem kollade jag igenom massa gamla bilder från låg och mellan stadiet. Saknar dom tidena!

Söndag - idag är det min såkallade träningsdag, men idag orkar jag inte. Jag ska istället cykla upp till ica och köpa något onyttigt och sen sätta mig och plugga matte.. tråkigt men nödvändigt.



hoppas ni hade en bra helg <3


Måndag

skola idag som vanligt..
Nu hämtar marni mig om 10 min :) hejdå <3

Söndag

Min dag har varit väldigt skön idag faktiskt, även fast det är söndag.
Vaknade rätt tidigt, vid typ halv tolv. Gick ut och sprang, körde styrka och stretchade. Brukar inte vara ute och springa, förutom på träningarna då.. men carin och jag har bestämt att vi ska ut och skringa varje söndag. skit bra ju ;)
Resten av dagen har jag pluggat och ätit bullar, haha.

Nu blir det top model och ensam mamma söker :)

pussar

Lördag

idag har jag inte gjort något alls.. förutom att plugga. rikigt seeg dag! men skönt. ikväll får vi se vad som händer, ska nog träffa några personer iallafall :)

vääldigt roligt inälgg jag vet.

puss

my boy




torsdag

Slutade kvart över tolv idag, duktig som jag är så stannade jag och några andra tjejer i klassen i skolan för att plugga lite :) först så snackade vi mest skitsnack och sånt roligt ;). Men efter ett tag kom vi igång och fick faktiskt ganska mycket gjort. Efter ungefär två timmar tog jag bussen hem och så har jag suttit här och lyssnat på musik mest.
Nu håller jag på med historian, är snart klar. Bara några frågor kvar.
När jag är klar ska jag cykla upp till ica och köpa lite godis som en belöning till mig själv. Ska försöka hinna göra det innan idol börjar. Jag är ett idol freak, brukar egentligen inte vara så insatt, men nu är jag det (a)


jaja. nu ska jag fortsätta med hisorian. önska mig lycka till.
puss

ignorance is your new best friend

RSS 2.0