stress!

jag orkar verkligen inte, allt på en gång. Tiden räcker liksom inte till, det finns så mycket som måste göras fast man vet inte vart eller när man ska börja. Det här är så jävla jobbigt. Hur mycket jag än försöker så går det ändå bara sämst. Vad är det då för mening att kämpa?

everybody live like its the last day you will ever see

lyssnar på musik just nu, finns inget bättre!
samtidigt försöker jag jobba på den där jävla hemtentan som är så sjukt tråkig! den här linjen dödar mig, funderar faktikst på att byta.. min lärare ha tilloch med sagt det till mig, men vi får se hur det blir med det.

Skolan idag var ändå helt okej, kom till skolan halv ett, slutade halv fyra. Tog bussen hem och nu sitter jag här med historian framför mig. Snart börjar idol också hihi. Sen är det ju greys på tv! äntligen säger jag bara.



åh, vad jag längtar till sommaren, hatar verkligen kylan.

ha det bra. puss


01.10

Idag har jag träffat ulle, första gången på skitlänge. Vi pratade massor, sen träffade vi andra i norby.
Efter ett tag åkte jag hem för att sedan åka vidare på träning. Rolig träning som vanligt med black hawks :)
När jag kom hem slänge jag i mig lite mat, duchade snabbt och sen fick jag skjuts ner till stan. Skulle på bio med knullis, vi kollade på beck. Jättebra film, verkligen värd att se :)

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och lyssna på musik och smsa lite, så som jag alltid gör ijnnan jag ska sova(a)




jag saknar dig nicole

Torsdag

Godmorgon,
vaknade för en timme sen ungefär.. skönt med en sovmorgon för en gång skull.
Nu pluggar jag historia, vi har en hemtenta som ska vara klar nästa vecka. Sitter här med papperna framför mig och försöker förstå någonting.. men jag lyckas inte så bra.
Jag får fortsätta någon annan gång (A)

Lite senare är det träning, det är många sjuka nu, riktigt tråkigt.
Hoppas att alla är friska och glada när koreografen kommer iallafall!:)




puss

Onsdag

Onsdag idag och nu börjar min helg. Sjukt skönt!
Ikväll vet jag inte rikitgt vad som händer än, men något roligt blir det nog :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt.. drygt, men min klass är skön så det är as bra. Vi hade också mentorstid för första gången och vi bestämde att vi ska äta lunch med klassen på fredagar.. Så nästa fredag blir det donken ;) haha. fett skönt.
Jag fick också veta att om man äter svamp så äter man könsorgan.. vilken tur att jag inte tycker om svamp då. haha.

jaja, nu ska jag sluta snacka skit och läsa andras bloggar.




Trevlig kväll (:
puss <3


så..

..nu har fia fixat min header. TACK! <3 behövdes verkligen.

Nu ska jag fortsätta kolla på systrar i jeans och sedan hoppa i säng, vi får hoppas att jag mår bättre imorn när jag vaknar. Det är ju trots allt sista skoldagen den här veckan. Sen blir det party all night long. haha ;) nej men lång helg och det gillar vi!



vill ha sommar igen, vill basta igen med mina otursbarn. saknar det..

puss på rumpan
natti

rubrik

för det första så hatar jag rubriker, och för det andsra så suger jag på att blogga. haha

Idag var jag hemma från skolan, mamma väckte mig och så fort jag vaknade så hade jag sjukt ont i huvet och jag var snurrig och så.. det brukar hända rätt ofta nu. Så nu har jag bokat tid till doktorn nästa vecka. Hatar att gå till läkeren, men det blir nog bra.

Idag har jag pluggat matte eftersom att jag redan ligger efter (A) sen har jag laddat upp massa bilder på face, varit ute med hunden, kollat på idol & svenska hollywood fruar, och ätit chokladkaka. Det är så jag spenderar en dag hemma från skolan. Rikitgt skönt.
Jag är sjuk trött redan nu, även fast jag fick sovmorgon i morse. Ska vila lite och ikväll blir det idol och andra avenyn såklart!:)

slänger upp lite bilder från helgen i stockholm:









byyee

rubrik

kulturnatten var ju igår. Det var roligt men de kunde ha varit roligare.. först var tjejerna + rasmus hemma hos malle och åt krätor och pizza, vi tog någon cider sen åkte vi vidare till stan. Det var rooooligt på bussen, jag var på jättebra humör och sen började vi sjunga och tillslut satt nästan alla på bussen och sjöng med. haha. vi gick av vid stan träffade massa folk, gick runt och sen gick vi till framfickan och då träffade jag bland annat lina persson som jag har saknat jätte mycket!!
jag och nicole tog bussen hem från stan vid två och sen kollade jag lite på tv och efter ett tag somnade jag.

Men jag väcktes klockan 10 av att nicole ringde mig för att vi skulle till stan och ta ut våra grejer som låg i ett skåp på centralen. Vi kunde inte ta ut sakerna i går för de hade stängt.. jaja. Men hela morgonen jag har kolla på idol och lite annat. Nu blir det plugg och tv. Imorn är det ju skola och det är ju som det är..



haha tog typ bara 10 bilder eller ngt, & de här var dom bästa av dom ;)

peaceout

trött..


skolan idag var helt okej, slutade halv 11 åkte hem & sov ngon timme, pluggat sen träning. Eller vi fick reda på att det inte var någon träning när vi kom dit, så jag pappa(anders) sigge, carro & linnea stannade kvar och tog lite roliga bilder och köpte godis bland annat.. efter det åkte vi alla hem och nu har jag gjort klart det sista på läxan och snart blir det film.
imorn är det fredag & helg, sjukt skönt!

nu ska jag ta fram godiset som är kvar & sätta mig framför tvn och kolla på film.
puss



RSS 2.0