hej

har inte skrivit på fleera dagar nu, men jag har inte varit hemma nu så mkt. Jag har tränat massor, badat massor & solat massor! haha. Jag vill ju vara ute så mkt som möjligt nu när det är fint väder ute.

Idag har jag varit på lyssnarängen med frida & zoe. Någon timme senare kom agnes, kim & sebbe. Efter ett tag cyklade jag frida & zoe hem & de andra stannade kvar. direkt när jag kom hem tog jag en efterlängtad dusch. skit skönt!
skulle egentligen iväg & grilla ikväll men jag var så trött, & på vääldigt dåligt humör så jag orkade inte (a) ganska skönt att vara hemma för en gångskull. Har inte varit hemma så mkt på senaste tiden. Så ikväll ska jag kolla klart på sex & the city filmen och bara ta det lungt.

Imorn bir det lafsen med malle tror jag. Sen blir det träning, sista träningen innan EM!! :O




älska soolen!
puss

torsdag

bloggade inget igår, men jag orkade inte (A) gjorde inget speciellt på dan, men sen på kvällen mötte jag först Tova och vi cyklade vidare till en park i gläntan där det skulle vara en liten avskedsfest för Danielle som åker bort. Det var helt okej, men kallt som fan! men ändå chill, tills det spårade och blev bråk.. polisen kom och de flesta drog därifrån vid tolv. Jag orkade inte åka hem så jag , Ylva, Danielle, Martin & Karl drog hem till Martin för att kolla på film. Det blev ganska sent, jag kom hem vid fyra. Vaknade tidigt, så nu är jag skit trött. Men jag måste packa, för ikväll åker jag malle carin & nicco till carins land för att fira midsommar. mys.


Skriver nog inte mer på hela helgen. Trevlig midsommar :)

Puss / Lisa

....

Har inte bloggat på huuur länge som heslt, men jag har inte varit hemma så mycket, eller inte vid datorn iallafall.
I söndags så var jag först på stan men Tove, efter det träning sen sov jag hos carin med cheerelitearna. Var med carin, Elin, Idah & Nicole på cupido i måndags sen efter det så åkte vi på träning. Efter det så kom nicole hem & sov här, vi kollade på film och tog det lungt. Somnade rätt sent, vaknade vid halv två, åt frukost och sen åkte vi på stan en stund, köpte ett par örhängen & en mascara. När jag kom hem så åkte jag efter ett tag hem till Lisa en stund med Tove, vi tog en kvälls promenad och köpte lite gott. Cyklade hem ganska tidigt och nu sitter jag här.
det blev ett väligt oinstressant inlägg men det får ni leva med :)

Nu ska jag gå, skriver mer imorn.

pussen

13 juni

Var på stan med Hanna Lisa & Tove idag, men Tove åkte hem ganska snabbt..
jag hittade en tröja & ett armband, Hannas & mitt armband <3
Det har verkligen regnat hela dan, inget sommar väder alls! det gillar vi inte!

ikväll ska jag nog träffa Tove, vi ska nog bara ta det lungt. Kanske gå på bio eller ngt :)

 

Tröjan är mycket finare på. haha :)

puss


lördag

igår var det ju avslutning, först mötte jag upp tove för att vi skulle köpa blommor till en lärare för att hon är så snäll, men vi orkade inte lägga ner pengar på det (A) haha! Vi gick till skolan, och det var då man började man fatta att det var slut, min högstadie tid är slut. Det är både bra & dåligt, det är bra för jag hatar min skola, så det ska bli skitkul att börja gymnasiet. En förändrig liksom, och det behövs verkligen nu! Men det dåliga är att jag kommer sakna alla så sjuk mycket! Vissa kanske jag inte kommer träffa igen.. </3
Mend de som man verkligen vill hålla kontakten med kommer man ju träffa, men det är min klass & stämningen i klassen som jag kommer sakna mest.

Vi fick också tillbaka betygen, jag är ändå rätt nöjd. Höjde mig i två ämnen, men sänkte mig i ett.
När vi hade sagt hejdå till alla kanske hundra gånger så gick jag hanna lisa & tove till mammas meze och åt lunch. Gott & mysigt. Vi hade tur med vädret, för så fort vi gick in så började det spööregna. När vi var klara gick vi hem till Hanna en stund och tog det lugnt.

På kvällen tränade jag & det gick helt okej, det är jobbigt att det är några borta, men aja.
Senare på kvällen så åkte jag till fede, där typ alla andra var. Det var kul, men jag åkte hem ganska tidigt. Det var en bra start på sommarlovet iallafall :)

Hanna, jag & Lisa

torsdag - 1 dag kvar

Avslutnings lunch idag.. sorgligt. Sista skoldagen på eriksbergsskolan, högstatiet och med alla i f. Imorn är det skolavslutning och jag kommer nog gråta lite som de flesta kommer göra.

Vaknade i morse ungeför halv elva. Jag och min syster var hemma så vi gjorde en god frukost, amerikanska pannkakor och smoothie, mumms! Blev lagom mätt till lunchen som bara var någon timme efter. Kyckling och ris blev det. Till efterrätt var det typ någon tårta, inte så gott. Lärarna sjöng, alla klasser sjöng en varsin låt som de hade skrivit. Våran blev kaos! haha.
Slutade rätt tidigt, stannade kvar en liten stund. Sen gick jag frida & agnes till klassrummet för att göra lite klass tröjor.
När jag var klar så åkte jag hem till Tove en liten stund, vi åkte sen till stan. Köpte solglasögen, armband & en tröja. När vi var klara på stan så åkte vi hem till  tove igen för att fixa en grej till imorn :)



på bilden är den inte rikigt klar, men aja :)

puss

onsdag

försov mig idag, vaknade klockan 10, & egentligen skulle vi börjat nio. Jag fick lite panik så jag gjorde mig snabbt i ordning och cyklade till skolan. Fast det ändåjag gjorde var att städa skåpet som tog kanske 10 minuter. Jag lämnade också in mitt skolbusskort, så nu är jag 75 kr rikare. haha.
jag kom hem runt 12 och satte mig framför tv:n och kollade på oc. Jag har bara några avsnitt kvar sen har jag kollat klart på hela säsong 3 igen.

imorn är det avslutnings lunch, och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det kommer säkert regna som vanligt.. suck !
vart tog värmen vägen? "/

nu ska jag fortsätta kolla på oc, haha. jag kommer aldrig tröttna!:)



min outfit på 80 tals dan - HAHA !

80 tals dan


tisdag

Idag när jag vaknade var jag jätte trött, men jag gick upp till skolan ändå. Slutar ju på fredag och jag vill gå på alla lektioner som är kvar. Dagen börjar med historia som alla andra tisdagar, men det var inten historia lektion utan filmredovisningar så det var lugnt, nästa lektion kollade vi på världens sämsta ”skräckfilm”. Haha.
Vi fick också massa fika idag, eller iallfall jag, först på bspråket sen på engelskan, och då fick vi se på en jättegullig film på lärare när de sjöng och dansade för typ 13 år sen. Efter det var det lite tårar från de flesta, det är nu som man börjar förstå att det verkligen är slut på nian, tre år med klassen.. det känns inte alls som det..
 idag gjorde vi också en låt som vi ska sjunga på avslutningslunchen på torsdag, haha. :)

Vi slutaderätt tidigt idag så jag åkte hem fort & gick ut med lukas.
Nu blir det min favorit serie, oc:)
puss

trött

Nu är jag trött och ska snart lägga mig i min sköna säng, skola imorn.. film redovisning imorn & vanliga lektioner tre dagar innan aslutningen.. låter roligt.. ha ha.
jag har också beställt nya cheerskor som jag ska ha till em, de kommer bli bra. De är nog mkt bättre än vad mina är nu hoppas jag :)

aja, natti :) puss

shopping

de senaste dagarna har jag shoppat lite nya saker till sommaren, :)



Lite armband, somriga nagellack, lillen och klänningen är till avslutningen :)

80 tals dag

längesen jag skrev nu, men jag har inte varit inne på datorn mycket alls de senaste dagarna.. men iallafall. i helgen tränade jag & tog det mest lugnt, sov hos malle & så.

Idag var det åttitals dag, det var roligt. alla var så fina :) haha speciellt mina tights. det kommer en bild på min outfit senare. lisa måste bara ladad upp alla bilder på face först. Vi gick någon tippsrunda, men vi orkade inte så jag kryssade bara i några rutor och lyckades få 18 poäng ändå, typ bäst i klassen sa Björn. Efter det gick vi till aulan där det var en liten konsert, och alla var jätteduktiga. När det var slut så var det ett "disco" i gympa salen med massa gamla sköna låtar och alla lärare var jättesöta när de dansade haha. Det var slut runt två och då fick vi gå hem. Lyckad dag, mycket bättre är 50 tals dan förra året. :)

snart är det träning, ska bli kul. Har bara tränat två gånger sen sm och det är inte okej! måste komma i form till EM! :D

Skriver mer sen :) puss

trött

har inte skrivit på jättelänge nu, ska skriva lite kort om klassresan, först kom vi tid på lördan och då gick vi till universeum, det var ganska tråkigt, söndagen var vi på en ö och "fångarna på fortet" det var sådär, vädret var helt underbart så vi solade massor, måndagen var vi på lisebeeerg, det var skitkul. åkte alla läskiga och roliga karuseller sen på tisdagen gick vi på stan och åkte hem. det var en lyckad resa även fast vi inte sov mycket, och lite bråk och så.
När  jag kom hem från klassresan i tisdags kväll,  var jag så trött så jag gick och la mig nästan direkt.

Igår efter skolan var jag på gränby med mamma. köpte en avslutningsklänning och ett par skor. bilder kommer nog sen :) jag kom hem runt sju och då somnade jag på en gång sen vaknade jag halv nio i morse så jag har sovit mycket och det var jätteskönt. har sovit dåligt i flera veckor och det var skönt att få sova ut.
Först så cyklade jag till skolan i regnet, glömde mitt lås så jag var tvungen att cykla hem igen, sen hade vi lunch och matte och de orkade jag inte gå på för det var bara en lektion och jag känner mig inte helt frisk så jag stannade hemma. sköönt (:

nu hade jag tänkt att ladda upp lite bilder på facebook från klassresan, jag tog ungeför 700 kort.. jobbigt!

RSS 2.0