Bert <3

denna helg har nog inte varit så händelserik än, igår var jag på ledarmöte efter skolan sen åkte jag hem och spenderade kvällen med mamma film och chirre. Skulle egentligen till stan men jag orkade inte det halsen sved och huvudet dunkade och jag kände mig allmänt seg.
Idag har jag vilat upp mig och sen vid fem kom annorna till mig och vi myste här med bert, tv och en massa onyttigheter, de åkte hem för ett tag sen och nu ligger jag här i sängen och ska kolla på film, mår inte riktigt bra än. Men imorn blir de stan med fina soulisarna, ska leta efter en mysig poncho nu till hösten.

puss & godnatt!

"de finns två fördelar med dåligt väder, ena är att när de åskar vill tjejen hålla en i handen och den andra är att när de regnar så känner hon inte att man har handsvett" - citat från Bert! hahahaha

rip summer

det blev ingen slappis dag, utan jag var på promenad med hunden, cyklade in till stan och hängde med mina fina vänner sofia och malle. vi åkte sen vidare på fyrishov för relaxing, basta lite och bada i bubbelpool i flera timmar, men roligt var det! Sen fick men cykla hem trött som ett as.

nu somnar jag nog när som helst så ska stänga av nu, imorn är de skolan halv tolv!

de köpte också varsina brillor från weekday!

natti!


rubrik

Godmorgon, nu ligger jag död i sängen. Kom hem runt tre inatt, igår åkte jag först till carin fixade lite drog sen vidare till nicklas och förade lite  sen vidare till stan men de vart ju mindre roligt då... hehe.
Tog taxi hem och somnade runt sex så nu är jag trööött! i
dag blir de nog bara en slappis dag, riktigt skönt!


imorn börjar skolan också, can't wait!
eller.....

nyckeln till frihet

igår kom tova till mig, vi chillade och kolla på one tree hill. Imorse kollade vi på film tillls jag skulle åka till stan och möta några tjejer från klassen, vi fikade på storken snackade massor och kollade runt lite på stan, super roligt att träffa dom igen!
Efter ett tag åkte jag hem och nu sitter jag här i soffan och degar, ska kolla klart på filmen nu.

peace out!


somliga ljus brinner aldrig ut

idag är en sån där dag man bara vill ligga i sängen och kolla på tv hela dan, jag har inga planer för idag så det låter lockande, jag borde egentligen åka till stan och lämna tillbaka en tröja men får se om jag orkar.

Ligger nu och kollar på masterchef australia som jag har kollat på ganska mycket under sommaren är inget stort fan av matlagning men de är kul. haha
nu ska jag kolla vidare. Hörs sen!

idag fyller också mina fina vän Sofia 18 år, äntligen! GRATTIS vännen!


I wanna go crazy

tjoo
idag har jag först varit på stan med frun, köpt lite smått o gott. Mötte anna och anna för en lunchdate på cupido, vi åkte sen vidare mot g-sunda för att ha wallandermys, käkat chirre, kollat på crossroads, snackat, dansat och haft super med mina soulisar. Klockan närmade sig ett och jag trampade hem i kylan. Ligger nu i sängen och lyssnar på musik, ska kolla på ett avsnitt gossip girl innan jag somnar. Intressant! haha

jaja, nattiiii

puss

Time to say goodbye

okej, nu har jag inte skrivit på hela sommaren nästan. Gör ett nytt försök så får vi se hur bra det går. Vill göra om header också, känns som jag har haft den ett bra tag nu haha.

iaf, idag har jag varit på stan och köpt ett par nya höst skor, fikat på waynes varit på avskedsgrej med folk och sagt hejdå till linda på riktigt. Helt galet att man åker utomlands i ett år typ. men ändå sjukt kul!
efter ett tag så rullade jag och tove ner till stan och mötte upp ellen, vi satte oss vid något skabbigt "fik" och åt äckliga chockladbollar och snackade men det var myspys. Cyklade hem rätt tidigt för de va kallt.. hösten är påväg nu känns de som iallafall på kvällarna.. usch!

klockan är nu tre och jag kan inte sova, känns ju ganska skönt...
nej nu ska jag stänga ner!

Godnatt




RSS 2.0