sommar & sol

dagen var helt okej. Började med prov i kemi, det gick grovt dåligt. haha. om jag har rikigt riktigt tur så får jag nog g, annars blir det omprov och smart som man är så skrev jag ner alla frågor till provet så om jag måste göra om det så kommer jag få mvg! nu överdriver jag kanske lite men aja :)
resten av dagen gick faktikst ganska segt, hade geografi redovisning och jag skrattade mig igenom hela. gud, kunde verkligen inte sluta skratta! :D
sen åkte jag ove och lisa ner på stan, det var väldigt skönt väder idag fakitkst. inte för varmt och inte för kallt, precis lagom. :)
på stan köpte jag en ny blommig kjol och ett par shorts för bara 50 kr!

ska kanske hem till tova ikväll med hanni lisa och tove. innan det ska jag städa lite och packa,  imorn kvart i åtta åker 9F till göteborg! iih va roligt. kommer ta massor med bilder ! :D

 

nu ska jag ladda upp en film på face, ha det gött <3

sova

Nu ska jag hoppa i säng, blev inte så mycket plugg idag, för så fort jag öppnad boken somnade jag och sen sov jag i två timmar.. efter det mådde jag sjuukt illa så det var jätte svart att koncentrera sig. men det blir nog ett g imorn får vi hoppas.. annars blir det omprov.

natti <3

sommarlov snart

15 dagar kvar nu, och bara 8 skoldagar kvar! :O

nästa vecka:
 klassresa måndag & tisdag.
Onsdag vanlig dag.
Torsdag slutar ett
Fredag vanlig dag

vecka 24
Måndag - 80 talsdag
Tisdag vanlig dag
Onsdag städa skåp osv
Torsdag avslutningslunch
Fredag - avslutning!

<3

hej

idag var det skola som vanligt, jag fick tillbaka två prov samekonomi - VG och fysik - VG GLAAD ! :D
på klassrådet planerade vi lite inför klassresan på lördag - tisdag, ska bli hur kul som helst. läängtar. hihi
skit tråkigt väder var det idag, suck.. men i helgen ska det ju bli värsta sommar vädret 25 - 30 grader och det gillar vi!

kort inlägg nu, men jag känner mig stressad. Har prov imorn och jag har inte ens orkat öppna boken.. hur ska det gå? :O

hörs ikväll puss <3

bombhotad skola

ja, skolan började som vanligt med hemkunskap. vi hade som en avslutningslunch det var gott :)
 idag fick vi också tillbaka litteraturhistorie provet. Jag fick VG+ skiiit glad! :)
Matten började några lektioner efter, men då sa en studierektor att skolan var bombhotad så alla elever och lärare fick åka hem. Poliser kom och alla sprang runt och var oroliga.. men själv tror jag inte på det. Vår skola är heelt kaos nu för tiden och det händer massa saker hela tiden.. Så jag slutade ganska tidigt och så cyklade jag hem. har precis ätit lite mellis och nu ska jag börja med pluggandet, jag tror nog att kemi provet är det sista provet i hela nian. så sköönt! sen har jag lite redovisningar och sånt. men gud, det är snart lov och på lördag åker jag med klassen till göteborg :)
jag kommer vara helt emo den sista veckan.. för vissa i klassen kommer jag säkert aldrig träffa igen och jag kommer nog gråta lite på avslutningen.. kommer sakna alla.

Nu måste jag plugga kemi och lite sam..
skriver mer sen. pussen <3


friidrottsdag

jag har varit på studenternas hela dan, började halv 9 och kom hem runt två, det var skit härligt väder så det var rätt okej ändå, även fast jag suger på friidtrott :)
nu ska jag ut i solen om jag orkar, eller ska jag kolla på oc eller någon film, måste egentligen plugga för att jag har prov på fredag men boken är i skolan.. suck. aja, det tar vi imorn ;)

byee. <3

sm !

jag har inte bloggat på fyra dagar :O
jag har varit upptagen men nu skriver jag mer igen, om jag orkar (A)
sm i helgen och jag åkte hem med en silver medalj runt halsen! EM NÄSTA ! <3
läängtar, och det är bara några veckor kvar. 4-5 juli är det.




balen var ju i torsdags, det var också rooligt. Jag har lagt upp massor med bilder på face nu, så där kan ni kolla :)



nu ska jag ut i det underbara vädret, man måste ju passa på! :)
ha de bäst. puss <3

sommarjobb

jaa! jag har fått sommarjobb, sommarjobb = pengar! wihoo
jag ska jobba på någon resturang.. gud, hoppas jag inte blir helt själv, lite läskigt men kul ändå. jag ska jobba två veckor börjar den 6 juli tror jag att de va.

jag kom nyss på att jag måste packa till sm idag. Jag kommer inte alls ha tid imorn .. ååh. Vad ska jag ha med mig? kommer ha med mig en stooor väska, Ska ju faktist vara borta i tre dagar. så kuuuul ! :)
måste börja på en gång..

<3

hemma igen

kom för för ett tag sen, var på stan med tova, jag träffade också lotta :). Vi gick och solade på en gång, de va najs och de behövdes!
måste vara lite brun till balen & sm.
jag  köpte också ett par svarta rosett örhängen som jag hade tänkt ha imorn. De passar till mina skor och så, får hoppas att det blir bra:)

Nu ska jag göra en smoothie som alltid sen sätta mig framför tvn och kolla på världens bästa serie - OC!

Ha de braa, pusss

onsdag - två dagar kvar

herrgud va tiden går fort, imorn är det bal! och jag har inte köpt de sista till balen än.. panik!
dagen gick väldigt snabbt idag igen, försov mig lite till hemkunskapen hade prov, efter de hade jag bara två lektioner sen åkte jag hem :)
jag ska snart åka ner till stan med tova, vi ska sola sen ska jag hitta örhängen och så ska jag nog köpa ett par skor :)

kort inlägg nu, men jag har lite bråttom.
<3




arg!

vill bara bort just nu! ingen förstår mig..
det ska bli så skönt att komma bort lite i helgen men mina hökar. <3
puss på er!

tre dagar kvar !

idag hade jag en lugn dag, slutade vid ett och sen åkte jag ner på stan med elvria kajsa elin och tova. haha. köpte lösögonfransar till balen och kollade runt på annat. Måste ha smycken till balen också, det är de ända som fattas nu, allt annat är fixat & klart. jag har precis kollat på senaste avsnittet av the hills. jag fattar inte hur de kan gifta sig!! :O

Nu måste jag plugga lite har prov imorn.. och jag kanske ska sola lite också.

kan inte första det, men de är bara TRE dagar kvar nu! gud, tiden går fort när man har roligt ;) haha.
gud vad jag är taggad, tänker på det kanske 100 gånger varje dag! haha:)

skriver nog mer ikväll, ni får ha de så bra.



pussen<3

kväll

Kom hem för ungeför en timme sen, laget hade varit hos marni på en liten mys/cheer kväll. Vi kollade på DM filmen om & om igen. skrattade massor, åt och fikade. :) tack marni! <3
Sen kom unt också och fotade oss, så nu får ni läsa tidningen på onsdag eller fredag ;) det regnade lite och de va kalllt.. men vi gick in ganska snabbt igen.
Nu har jag lagt upp de flesta bilderna på face.
orkar inte skriva så mycket mer, jag är trött och jag börjar tiidigt imorn.. men håll ut. inte långt kvar nu!



världens bästa hökar <3

sköön dag

började skolan 12.15 med musik, helt okej lektion. sen visade det sig att jag inte hade någon mer lektion. sjukt skönt. så jag och ellen åkte ner till stan en liten stund, efter de åkte vi hem till henne och kollade på the guru och åt pannkakor.
nu sitter jag här hemma och jag måste plugga sen blir det träning! :)



Black Hawks, all on the floor. Black Hawks, give me some more. Black Hawks 'til you get sore. Black Hawks oh ooooh. <3

måndag

Igår var det träninig, och sista gymnastik träningen innan SM! gud, jag är bara såå taggad och jag älskar filmen på oss på face!:)
Nu ger vi allt! FYRA dagar kvar!

Idag är det måndag, och jag har en låång sovmorgon, börjar 12.15 helt underbart. Men jag vaknade tidigt eftersom att hunden gnällde.. Men nu ska jag ut och sola lite om det är fint väder. Efter det måste jag nog fixa mig och sticka till skolan. jag har bara tre lektioner sen slutar jag. Jag funderar på att åka ner till stan och byta ett par skor sen, men vi får se om jag orkar.
Ikväll ska laget hem till Marni, vi ska nog träna lite och så blir det nog peppsnack också :)

pusss

sool

Nu är jag äntligen klar med Geografin, nu ska jag sooola. Jag får inte vara en blekfis på fredag ;)

pusss

Söndag

Igår åkte jag hem till Tove, vi cyklade och köpte lite chips och sånt på ica. Sen satte vi oss och kollade på eurovision, det är så konstigt att sverige kom typ på 21:a plats.. Norge vann, jag vet inte om jag tycker de va bra eller dåligt. Han hade inte den sämsta låten iallafall, men inte den bästa heller. Eller de finns aldrig några bra låtar. haha. När de va slut åt vi lite mat som tove fixa :) det va goott. Jag kom hem runt två halv tre, jag hade svårt att somna så jag fixade lite grejer sen somnade jag ändå ganska snabbt. tack för en mysig kväll buse <3


Toves goda mat :)

Idag måste jag plugga.. jag hade gjort fel på de där jävla geografiarbetet sen måste jag göra en låt till musiken och plugga lite historia.. fan va jag hatar det. Sen är det träning med världens bästa lag. <3

jag såg nu att bilden på skorna jag hade laddat upp var skitdålig, men aja. jag orkar inte ladda upp en ny. haha

nu ska jag dra <3

stan

hejsan, idag har jag varit på stan med mammsen.. köpte ett par balskor. De är svarta med en liten rosett vid tårna.. sen köpte jag också brun utan sol och lösnaglar. Efter det åkte jag hem till en bakfull syster. haha. vi gick och köpte mat och sen kollade vi lite på grey's sen cyklade jag hem och nu har jag varit hemma ett tag. Ska snart cykla till Tove, det blir en lugn kväll framför tvn & eurovision. Jag ska möta henne halv och jag måste snäda lite innan så jag har ganska bråttom.

Vill också skriva några rader om mitt underbara lag! Vi är så sjukt bra, och igår visade vi verkligen hur bra vi är. Det ska bli såå kul att tävla med er på fredag, jag längtar så mycket. Eaven if you cheat we are hard to beat. peppa peppa peppa. <3



hörs sen :) <3

äntligen!

Yes. Äntligen klar med Geografi arbetet! :)
Nu ska jag göra en smoothie och sen hoppa i säng..
Vi hörs imorn, natti <3

hahaha

Idag har jag garvat mycket, men åt vad tänker jag inte ta upp.. bara vissa som förstår ;)

min dag började med att vi skulle samlas i aulan kvart i åtta, såklart var alla döda men då började redovisningarna.. vi satt där typ runt elva och fick äta lunch.. men jag & ulle hann inte redovisa och de störde mig som fan. aja..
hade muntliga i matte idag också, och det gick verkligen sämst...
Slutade skolan tidigt och jag kalle & jake åkte hem till ellen för att göra klart geografi arbetet tills imorn, men det blev inte alls mycket gjort.. kalle får vara sjuk imorn så vi slipper redovisa. haha

Nästa vecka blir det en jävligt skön vecka; ingen skola på måndag, på tisdag slutar jag typ ett, onsdag slutar jag också tidigt och sen på torsdag är det bal & på fredag är det sm! härligt som fan.
8 dagar kvar till sm nu, och jag känner mig taggad till tusen, mina BH:ar är bäst!

Nej, jag kanske måste göra lite av geografin iallafall.
hörs.

trött..

...efter typ 10 timmar plugg så blir man det, haha. nej nu ska jag inte överdriva, men mycket har jag pluggat. Nu ska jag bara lära mig allt också, & de kommer ju ta sin tid.
Imorn ska jag nog ha muntliga nationella i matten, fyfan. det är det värsta av alla nationella!"/
nu måste jag återgå till pluggeriet.
bye <3

sommar

När jag blir uttråkad brukar jag alltid kolla på kläder på internet.. det här vill jag haa ! :)

sool

Härligt väder idag, det är så skönt när solen är framme. Det har ju typ regnat varje dag i en hel vecka nu, men nu kanske de blir ändring på det får vi hoppas :)

Som vanligt så måste jag sitta inne framför datorn och skriva jävla föredrag om typ våld. Imorn ska jag och alla andra i min klass ha föredrag i aulan för sju f. verkligen jätttekul.. plus att vi ska samlas kvart i åtta.. suck.
men något att se fram emot är ju: bal, sm & klassresa. Inte långt kvar nu.. läängtar!
 jag har aldrig längtat så här mycket till ett lov i hela mitt liv tror jag. haha (a)

Nu måste jag fortsätta skriva, hörs ikväll.

byee

The hills

Gud vad jag älskar OC. Det är så sjukt bra ! :)
Jag har inte kollat på de på att tag & det är världens bästa serie. Kommer alltid tycka det! :)

Tova gick hem för typ en timma sen & nu blir det The hills :)
imorn blir det en lååång sovmorgon. Det gillar vi !

<3<3

10 dagar kvar

10 dagar kvar, sen sitter jag på en buss påväg till nyköping runt fem på morgonen.. FEM ! jag som har bal dagen innan.. jävligt lyckat! eller inte..

Jag har inte skrivit på länge för att jag har varit tvungen att plugga hela dagarna nu. Jag vill satsa de få dagarna som är kvar och tänk, bara 16 skol dagar kvar. U N D E R B A R T !
Bal, sm & klass resa sen är det sommarlov och man får äntligen andas ut!

Nu kollar jag på OC med tova, & det är så jävla skönt eftersom att de är operation dagsverke imorn och de betyder att vi är lediga imorn! :) sköönt!
Men plugga måste man göra ändå.

Jag ska kolla vidare på oc nu, skriver mer ikväll !:)

pussen

plugg

jag vaknade ganska nyss och nu måste jag plugga, som vanligt.
Sen måste jag ner på stan och fixa min mobil.
ikväll ska jag & några andra tjejer hem till malin som har fyllt år. Det blir mysigt.
skriver nog mer ikväll. Bilder blir det också :)

pussen

vill ha



allt detta vill jag ha, speciellt skorna :)

hemma

Nu är jag hemma igen efter picknicken.. eller picknick var det nog inte, men grillning. Det var ganska många föräldrar där så det blir lite pengar iallafall :)
det började regna och blev kallt så jag och Tove cyklade hem till henne, och sen hämtade mina föräldrar mig där.
Nu är jag sjukt trött, börjar klockan åtta imorn med kemi! sämsta ämnet av alla. Plus att vi ska ha nationella i de också.. döda mig!

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och plugga lite.
hörs imorn, natti.  <3

picknick

Hejsan.
Inget speciellt har hänt idag, ulle och jag hade en idrottslektion för 7F hahah ! men de gick bra. Sen har min dag varit precis vanlig. Slutade tidigt och det är alltid skönt. Måste plugga snart, för som ni såg i tidigare inlägg så har jag sjukt mycket till nästa vecka..
Ikväll blir det också picknick med klassen och föräldrarna, vi måste samla in pengar till klasskassan eftersom att vi ska åka till Götebooorg snart. Det kommer nog bli kul hoppas jag :)
Nu måste jag plugga och snart cykla iväg.
Tar nog lite kort sen och lägger upp :)

Dagens:


puss

plugg..

Jag kommer nog sitta inne hela helgen, hur mycket plugg som helst nästa vecka:
 
* Fysik prov
* Biologi prov
* Engelska redovisning
* Geografi redovisning
* Film redovisning
* Historia skriftligt läxföhör

sen har jag säkert missat något också.. skolan gör mig galen!
Nu får jag ångest & panik!
hejdå

skolfotto

Hej allihopa.
Har inte skrivit något inlägg på länge, men de beror på att jag har suttit med skolböckerna den lediga tiden jag har, och de känns som om de är det vikigaste just nu, jag vill satsa så mycket det går på skolan den tiden som det är kvar. Terminen är snart slut och betygen måste vara bra. Men det är sjukt skönt att jag inte har någon press hemifrån. Annars skulle jag nog vara sönder stressad nu..

Idag var det skolfotto, man skulle klä ut sig och det var roligt att alla nior såf lite annorlunda ut (A) vissa hade stora balklänningar, vissa var utklädda till kändisar eller någon seriefigur. haha
min klass hade temat "wallstreat", vissa skulle vara rika affärskvinnor eller män, andra skulle vara lite mer fattiga..
Några bilder lägger jag upp här..
själv tycker jag att temat var lite tråkigt, men det funkade ändå.
Idag var det också litteraturhistorie provet, det gick helt okej och det känns bra.
Något som käns mindre bra är nationella i matte som jag fick reda på idag.. suck..

Nu kommer lite bilder, det finns fler på face och bdb.



skriver mer sen<3

happy hök

Kom ganska nyss hem från träningen och har precis duschat färdigt.
Träningen idag gick bra, men jag är så trött nu för tiden..
vi gick mest igenom programmet och lite ändringar och sånt..
men jag är en happy hök. haha ! :)

Imorn är det skola igen och nationella i matte, hatar matte. jag lovar att jag får ig..
Jag behöver sömn inför imorn så jag ska lägga mig i sängen och försöka sova snart, men det jobbiga är att så fort jag lägger mig i sängen blir jag pigg igen.. usch, det gillar man inte.. aja, nog om det.
önska mig lycka till imorn förresten.. :) ha ha 

jag fick också reda på att jag ska sova i samma rum som mina favoriter på sm, gud så roligt ! :) <3
malin & carin, always together never apart.





bye :) <3

...

Jag är så trött på det här nu.
jag ger dig så mkt, men jag får inget tillbaka, verkligen inget.
Det gör mig så ledsen.. om det är det du ville, så har du lyckats.
grattis.

våruppvisning

Dålig uppdatering idag för att jag har tillbringat hela dagen på fyrishov och haft våruppvisning. Var tvungen att gå upp klockan nio idag och vara med på två föreställningar, en klockan två sen en klockan fem.
Det blev också lite träning i c-hallen mellan föreställningarna.
Det gick helt okej, men det var lite oplanerat kändes det som. Först var jag & några andra "iprentabletter" haha. Vi skulle köra lite gymnastik på golvet, medans Anders och malle byggde lite.
Sen vart det Black Hawks tur och vi var självklart bäst ;)
Men nu har jag ångest för att jag behöver plugga.. Jag orkar verkligen inte plugga, det är så sjukt tråkigt!
Nu är alla lov slut också och de kommer kännas så seegt i skolan nu de sista veckorna.. jobbigt!
Men sen den 12 juni, så är min tid på eriksbergsskolan över och det är sommarlov!
Längtar gaaalet mkt !

Nu blir de mat & tv.
puss

lördag

min lördag har varit lugn, mest plugg & så har man klart varit ute i det underbara vädret. Nu har vi gäster här, men de är så jobbigt att vara social så jag gick till datorn istället (a)
jag vet inte rikigt vad jag ska göra ikväll, men det blir nog ngt iallafall :)
puss

21 dagar kvar

Kom nyss på att det bara är 21 dagar kvar tills sm! det är ju ingenting, tiden går så snabbt känns det som, det var ju nyss dm..



kom igen nu hökar !  <3


...

trött och illamående, så känner jag mig just nu.
Idag träffade jag carin runt fem, snackade och hade det mysigt i majvädret, äntligen maj och nu kan man känna att sommaren faktiskt är påväg :) Vi drog på träning senare och det gick bra, alla var trötta sen igår mäkte man.. haha.
är inte rikigt på topp humör nu ikväll så det får bli en lung fredag, känns att de behövs faktikst..
imorn måste jag plugga, eftersom att vi har en stooort svenska prov på onsdag och jag vill verkligen höja mig i svenska, men vi får se hur det blir med de..
Nu blir det film & smoothie.

bye

rubrik

kjolen och lnnet jag köpte :)



Nu ska jag sätta mig ute i solen senare ska jag träffa Carin, efter det blir det trääning..
Ha en bra dag / lisa

fredag

Gud det känns inte som det är fredag idag.. det känns som söndag.. men det är rikigt skönt. Då har man ytterligare tre dagar kvar av lovet eller vad man ska kallade för ;)
valborg igår, orkar inte förklara exakt vad vi gjode så jag berättar kortfattat men först åkte jag tove lisa & hanna ner på stan ganska tidigt, gick runt på stan lite. Köpte en tröja & kjol från hm. Visar nog bildetr sen. Efter de som ulle agnes & frida ner på stan och vi gick och köpte cupido sallad och satte oss i stadsparken med mycker skönt folk, hela uppsala satt i stadsparken typ. Det var mysigt, vi lyssande på musik och vi träffade hur mycket folk som helst, och det var galet bra väder :) vi drog hem ungefär vid fyra för att göra oss iordninig för kvällen, satte oss först på grillplats vid eriksbergsbrasan men de var inte en smart idé så vi gick vidare in i hågadalen men sen drog vi till ok linné, först var det kul men sen spårade de.. orkar inte förklara.. Sen vart det var sviinkallt så jag cyklade hem tillsammans med hanni runt ett.. 
orkar inte lägga upp alla bilder här, men de finns på face och på bilddagboken.





<3

RSS 2.0