sova

seg skoldag, efter skolan träffade jag carin och vi käkade på donken (såklart) där vi även mötte Linnea, Lovisa och Sofia. Sen tog vi bussen till träningen och den gick bra. Roligt att prova på nya saker.
Sen fick jag lite damp påväg hem..

Nu dör min dator snart, så jag måste leta upp saldden och sen ska jag soova! skönt.

sweet dreams

trötter

trött som satan nu faktiskt. Suttit och skriovit på en jävla uppsats hela kvällen, hur kul är det på ens födelsedag ? :o
men det går bättre med min nya datgor (a) haha. i love it !

Nu ska jag snart hoppa i säng, och kolla på sex and the city inna jag somnar och sover min skönthets sömn

Puss på er där ute :)

min dag

gårkvällen var spårad! men det var roligt att man blev grattad precis på tolvslaget. tog bussen hem tillsammans med massa folk vid halv två. Kom hem ungeför halv tre och då kände jag att jag var riktigt skabbig så jag duschade på en gång (a) somnade vid halv fyra och sen blev jag väkt klockan elva med sång.
fick en efterlängtad bärbar dator och lite annat smått och gott. Sen blev jag bjuden på världens godaste frukost, amerikanska pannkaor, smoothie, mackor och sånt gott :)
Sen åkte jag ner på stan och kollade på första advents fyrvererierna. Det var riktigt mysigt.

Kollar på repsien av Greys nu eftersom att jag missade det i onsdags. sen blir det plugg.. "/

pusss och tack för alla fina gratulationer idag! <3

Owl City - Fireflies

trött och sliten efter denna vecka. Ikväll somnar jag nog tidigt.



puss & godnatt på er.

pluggarn

Gissa vem som ska sitta uppe halva natten och plugga?
jaja, godnatt på er andra som inte behöver göra det.

ser lockande ut, right?

puss

Bad romance

lung och skön dag idag i skolan faktikst.. men vääldigt lång. Kom hem från skolan halv fem. Och nu måste jag plugga natur, har prov imorn som jag har sagt. Har gjort ganska mycket, har bara 24 sidor kvar bara. haha
Senare ikväll kommer syster och några andra hit då blir det kladdkaka. mums!
Nu ska jag fortsätta lyssna på la musica & plugga.


jag vill ha sommar nu nu nu!

sommar

kan inte låta bli att googla på sommar bilder nu när det är som mörkast. Tänk va härligt att åka med några kompisar utomlands, parta sola bada och leva livet utan stress.. det skulle sitta fint just nu känner jag.
Vad väljer man, ligga på stranden då det är varm och ljust dygnet runt?


eller

äckligt jävla höst väder, då det är kallt och mörkt dygnet runt?
svårt val..

usch, jag hatar, hatar Sverige just nu.

tisdag

hade bara två lektioner i dag vilket var skit skönt. Matten hade vi bara genomgång så då satt jag och typ halvsov, & på historian kollade vi på film i 50 min. Efter historian så tog jag och två tjejer från klassen bussen till stan för att käka på donken. Börjar bli som en vana. haha (a) När vi hade käkat upp våra hamburgare, pommes och glass så gick vi till bussen får att åka hem. Nu hade jag egentligen tänkt plugga spanska.. men jag har ingen lust med det alls. Istället ska jag kolla på reprisen av paradise hotel och om jag har lust pluggar jag senare.




paper gangsta

Hejsan. Kom hem från träningen för ca en timme sen, käkade hemmagjort pizza och kollade lite på ullared. Sen kollade jag på "mamma till en mördare" fan va hemskt program. Det handlade om en kille som var psykiskt störd och han knivhögg ihjäl sin flickvän för att det var några "röster" i huvudet som sa åt honom.. Då är man sjuk. Stackars människa.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sooova. Har en liten sovmorgon imorn så jag börjar 10.05 och slutar 12.25. Skön dag, mindre skönt är att jag har spanska prov på onsdag och jag suger verkligen på språk. Vi får se hur det blir med det.

Drömsött

Tillsammans är man mindre ensam.
tack

måndag

hemma idag, jätteskönt att bara ta det lugnt. Jag har kollat på one tree hill, gossip girl, ellen och massa andra sköna program. Jag har faktiskt också pluggat ganska mycket natur. Känns väldigt bra för jag har naturprov på fredag och jag vill åtminstone få g den här gången (a)
Ikväll är det träning, det ska bli roligt. Hoppas bara att ryggen håller.

You changed my whole life.

21.11

Det var nästan en vecka sen jag skrev senast. Och det är en vecka kvar tills jag fyller år. Wohow. haha. jaja

Igår åkte jag iallafall till Carin, vi möttes på stan. Vi skulle egentligen bara köpt godis, men vi kom hem med lussebullsmet, godis, chips, popcorn, julmust, fanta, morötter och dipp. HAHA. Vi åt upp nästan allt. Sjukt tjocka. Men det gillar vi. Man lever ju bara en gång ;) haha. Mycket skratt och bilder blev det också. Somnade till filmen "livet är en schlager" runt fyra på natten. Jag drömde massa mysiga drömmar, men såklart blir man alltid väckt när det är som bäst..
Åkte hem runt fem och sen dess har jag kört styrka och stretchat lite för att få bort alla extra kilo jag la på mig igår. haha.
Snart ska jag ta en efterlängtad dusch. Sen blir det nog någon mysig film.



Tack för en mysig lörsdag tjockis! Puss <3






måndag

min helg var nice. Fredags träning, gick bra. Fast jag var lite seg bara men.. När jag kom hem kollade jag på bonde söker fru och somnade snabbt jag var sjuukt trött efter en jobbig vecka i skolan.
Lördags så åkte jag ut till ulles land där det var party all night long. Det var roligt, somnade halv sju på morgonen och vaknade vid tio, somnade som och vaknade halv 12. hahaha! :) sköön sovmorgon! not. vi fick iallafall börja städa, men vi hade redan städat lite på natten så det var inte så mycket mer att göra, bara skura golv och sånt.
Sen fick jag skjuts till stan, tog bussen hem och så fort jag kom innanför dörren duschade jag och det var rikitgt skönt! sen somnade jag klockan nio.
Idag var det skola som var seeg, mådde illa hela dan! "/
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på one tree hill tills jag somnar.

Föressten, någon som har sett nya comhem reklamen? SJUKT rolig! HAHAHA
"vem vare som kasta".



puss och godnatt folket

godnatt

natti natti alla.
dröm sött.



torsdag

Torsadag idag.. vaknade lite senare än vanligt. Jag fick skjuts med mamma så jag trodde jag skulle hinna till första lektionen, men när jag satte mig i bilen så började mamma och jag bråka på en gång.. efter ett tag orkade jag inte lyssna på henne så jag öppnade dörren mitt i en korsning och skrek på henne en sista gång sen smällde jag igen dörren och gick hem. Fan va sur jag var.. Jag missade första lektionen. synd. istället tog jag en senare buss och kom lagom till nästa lektion som var geografi, efter geografin var det lunch sen spanska då det bliev mycket skratt. När jag kom hem hade jag lite skuldkänslor så jag ringde mamma och bad om ursäkt (a) haha.
nu ska jag lyssna på musik och plugga. Har mycket tills imorn:
* Geografi uppsats
* historia uppsats
* muntlig redovisning i svenska
* matte läxa
Så jag måste börja nu om jag ska hinna göra färdigt allt.



bye bye

...

världens seegaste dag, började med att jag kom försent till skolan. Var på en och en halv lektion sen slutade jag och fick vänta i regnet i 10 min innan min syster kom. Jag var hemma hos henne en stund och åt kladdkaka och bullar. Efter det tog jag bussen till stan, lämnade in mobilen. Så nu har jag en cpful och dålig mobil, jaja.
Kollade i den nya h&m katalogen och hittade en tröja som jag ska testa i affären, har velat ha en skjorta men aldrig hittat någon.



nu ska jag fortsätta med plugget och om 30 min börjar greys.
hejsvejs.


hemma

jag är på dåligt humör just nu, allt känns bara knas.
kom hem från träningen för en stund sen, jag gjorde lite styrka istället eftrsom min rygg är cp nu och det suger jävligt hårt.
nu ska jag duscha sen ska jag kolla på andra avenyn.

hejdå

tisdaag

idag har det varit en rätt slapp dag, det ända jobbiga är att jag hade redovisnig om invandrare och typ deras likhet inför lagen.. Det gick faktiskt rätt bra. Jag argumentarde mycket mer än vad jag brukar göra (:
Efter skolan skulle jag egentligen åka ner och möta min sötnos Carin, men jag hade glömt mina träninskläder hemma så jag kunde inte, dessutom måste jag plugga också, ska vara klar med en loggbok imorn innan klockan 12.00. Sen har jag hitoria uppsats, geografi uppsats, matte läxa och svenska redovisning på fredag.. mycket mycket att göra. Men det löser sig alltid.

Nu ska jag söka lite fakta om Nelson Mandela, och lyssna på musik. I love music!
Sen blir det beep test och träning med mina hökar.



hej så länge.

...

Allt känns så kontigt. Och jag förtår inte varför jag inte kan släppa det nu när det har gått så läng tid. Men det är något speciellt som jag inte kan beskriva..
Allt jag kan säga är att jag hatar den här känslan, men de är något som ändå håller mig kvar. Något som gör att jag inte kan släppa det..



tjenare

har inte bloggat på ett tag, men jag har inte haft lust helt enkelt..
Jag har inte gjort något spciellt. Igår var jag hemma och kollade på film dela dan typ. Riktigt skönt!
Idag åkte jag hem till syster direkt efter skolan, vi bakade massa och chillade. Sen kom Charlotta och familjen. VI fikade och pratade massa skit typ. hehe efter ett tag när jag hade proppat i mig bullar och kakor åkte jag ner till stan där jag träffade en tjej i klassen. Det var tydligen någon ladies night så det var lite rea och sånt på stan, men jag hittade inget förutom ett puder (a) haha. alltid bra. Imorn ska jag iallfall ner på stan igen, men då med Tove! det kommer bli roligt, har inte varit med henne på ett tag.

Nu börjar EMA igen!

see you later

sweet dreams

Every night I rush to my bed,
With hopes that maybe I'll get a chance to see you when I close my eyes
I'm goin outta my head,
Lost in a fairytale can you hold my hands and be my guide

Clouds filled with stars cover your skies, And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kinda dream am is this

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you


God natt

hemma

Nu är jag hemma igen, utvecklings samtalet gick bra. Jag hade bara 10,5 % frånvaro. Min läsare tyckte att jag var fantastisk och snäll elev som jobbade på bra. Det var lite små konstigt, men roligt.

Nu ska jag kolla klart på a walk to remember, somnade igår så jag såg inte klart slutet.. så det ska jag göra nu.



peace


God morgon

vaknade för runt 30 min sen. väldigt skönt!
jag drömde en sjuuuk dröm inatt.. typ att massa folk blev jagade för en dinosaurie vid lunchtid. hahaha, låter helt cp. men så var det. Sen var jag också tvungen att klättra upp för en jätte trång trappa när det var kolsvart, och jag som har svårt för små utrymmen och mörker. Så jag fick paniik och började grina. hahah! jaja, slut pratat om mina konstiga drömmar.
Jag kom precis på att jag har ganska bråttom, jag ska ta bussen om 30 min och jag sitter här med sovkläder på..

Vi hörs när jag kommer hem.
pussar

Back to reality..

Nu är lovet slut, och skolan känns sjukt dryg och jobbig redan första dan efter lovet. Men jag har inte något plugga alls den här veckan vilket känns jävligt skönt!
Min måndagen började rätt bra ändå, efter skolan tog jag bussen direkt ner till stan och mötte upp Carin, vi käkade onyttigt på donken som vanligt innan träningen. Sen gick vi och kollade på lite grejer tills fia hade slutat och då tog vi bussen mot stenhagen skolan där det var en träning, som gick helt okej. Blev lite små sur vissa stunder, men jaja :) det gick bra ändå haha.
Imorn börjar jag 13.20 med utvecklings samtal i 20 min sen slutarjag för dagen. SJUKT skönt med sovmorgon! :)
sen är det träning som vanligt varje tisdag.



Dagens plus går till min vän Nicole Helgsten för att jag tycker hon är värd det idag!

RSS 2.0